wel-zijn

feel good

Dag Ann, ik weet niet of jij nog precies weet wie ik ben… Maar misschien weet je het na mijn verhaal… Toen hebben wij een plan opgesteld over hoe ik mijn vele plannen zou kunnen aanpakken. Dit heb ik ook gevolgd. Wij hebben het huis met het mooie stuk grond en dat perfect gelegen is voor een … gekocht en zijn volop bezig met de architect. Daarnaast heb ik nog leuk nieuws. Mijn voorbereidingen om bij … te werken hebben ook blijkbaar hun steentje bijgedragen. Want geloof het of niet, vanaf maart start ik bij … En wonder boven wonder krijg ik daar een cursus, gelijkgesteld qua vaardigheden en kennisinhoud als deze dat ik graag had gevolgd. Met andere woorden Ann, jij hebt echt rust gebracht en mij die dag zoveel tips en een duidelijke manier van plannen bezorgd dat ik mij momenteel de gelukkigste persoon ter wereld mag noemen… Ik koester deze periode en ben dankbaar voor iedereen die mij hierin heeft geholpen. Heel erg bedankt voor die fijne … Ben blij dat ik jou heb leren kennen.

Genoten… Het doet deugd om de vooruitgang te voelen en dat in volle vertrouwen.

Ik heb de 2 afgelopen nachten bij P geslapen… en heb fantastisch goed geslapen zonder trucje, dus ik ben enorm blij dat jij mij daarbij hebt geholpen. (meisje van 10j)

Mijn man is zekerder én assertiever geworden. De momenten dat hij in zijn schelp kruipt worden zeldzamer en bij een pittig gesprek durft hij nu écht zijn gedacht zeggen en dat vind ik versterkend voor onze relatie en omgeving. Als ik van plan ben om iets te doen dan zegt hij regelmatig "dat kan ik toch doen" en dan dóet hij dat ook. Dus de oefening moed en initiatief nemen is gelukt. Hij straalt als hij thuiskomt. We zijn je heel dankbaar voor alle hulp, steun, raad, oefeningen, gesprekken en alles wat we vergeten zijn… Je bent een warm persoon.

We kwamen bij Ann terecht om de veerkracht, weerbaarheid en zelfvertrouwen van onze dochter (10 jaar) sterker te maken. De rust en openheid die Ann uitstraalt in combinatie met het contact en de opdrachten met de paarden zorgen ervoor dat we verandering merken bij onze dochter. Ze neemt de opdrachten ook mee in het dagelijkse leven en past deze mooi toe. Een kind met meer durf om zichzelf te zijn en zelfvertrouwen in sociale contacten en op school is het fijne gevolg van Ann's aanpak. Dochter zelf zou dit liefst haar hele leven blijven doen. Dank je Ann!

Ik wil je toch heel hard bedanken voor jouw attente en waardevolle aandacht. Je hebt een mooie spirit. Blij dat ik je ken!

ik kijk er echt naar uit, hier is mijn momentje positiviteit